WIE ZIJN WIJ?

 

Wij zijn Glenn & Britt.

Meer dan 11 jaar een koppel, waarvan langer dan 3 jaar gelukkig gehuwd.

Naar aanleiding van ons eigen huwelijk, vonden we het moeilijk om decoratie te vinden dat ons aansprak. We wouden een echt ‘Pinterest’ huwelijk en zo is ook Decobooth ontstaan. Van de standaard decoratie zijn we nu ook uitgebreid naar decoratie met een persoonlijke touch en maken we veel meer dan decoratie voor het huwelijk.

Britt is van jongs af aan al creatief bezig. Ze heeft de opleiding Publiciteit & Illustratie afgerond en heeft daarna nog een opleiding als kinderverzorgster gevolgd. Momenteel is Britt al 9 jaar werkende in een buitenschoolse kinderopvang en dit combineert ze met Decobooth, waar ze al haar creativiteit in kwijt kan.

Glenn heeft dan weer de studie Kantoor afgerond, heeft een opleiding bewakingsagent gevolgd en een opleiding in houtbewerking. Sinds 2 jaar is Glenn werkende in de IT, verzorgt hij de webshop en staat hij in voor al het houtwerk bij Decobooth.


Wij zijn de trotse dogmom & dogdad van Milo (8 jaar) en Lily (4 jaar) *als je ons volgt op Social Media, heb je de honden zeker al zien passeren. Bij ons is er leven in huis. Naast onze honden hebben we ook nog een slang, 5 kippen, 2 eenden en 2 varkens. En die varkens, dat was een huwelijkscadeau. 😉 


Nog een leuk nieuwtje:
Wij verwachten ons eerste kindje in september 2021. Yay!