Doopsuiker: Do It Yourself!

Niets is zo leuk dan zelf je doopsuiker te maken! Ben je zelf graag creatief bezig en heb je originele ideeën? Niemand die je tegenhoudt om zelf de handen in elkaar te slaan en je doopsuiker zelf te maken. 

Hoe gaat dit in zijn werk?
Jullie sturen mij een mailtje met moodboard/foto’s van doopsuikers die jullie aanspreken. Laat ook zeker weten wat jullie niet willen. Op basis van deze foto’s en informatie, stel ik een prachtig geboorteconcept samen. 

Tip: Voor een leuk, speels effect kies je best 4 à 5 verschillende soorten doopsuiker.

 

De offerte ontvangen jullie 4 dagen na aanvraag. 
Gaan jullie akkoord? Dan start ik met het verzamelen van al jullie producten. Ook ga ik hier vragen achter een voorbeeld van jullie geboortekaartje, om daar de stickers helemaal op af te stemmen. Laat je de geboortekaartjes bij ons maken? Dan wordt dit bij de prijs van de geboortekaartjes berekend.

 

Jullie mogen je bestelling binnen 3 weken ontvangen.

 

Nu is het volledig aan jullie!


Heb je toch vragen of twijfels hoe je dit het beste aanpakt? Aarzel dan niet om mij te contacteren. Ik help jullie graag verder om tot het beste eindresultaat te komen. Je kan mij contacteren via br[email protected]