Decobooth

Doopsuiker: Do It Yourself!

Niets is zo leuk dan zelf je doopsuiker te maken! Ben je zelf graag creatief bezig en heb je originele ideeën? Niemand die je tegenhoudt om zelf de handen in elkaar te slaan en je doopsuiker zelf te maken. 

Hoe gaat dit in zijn werk?
Na het lezen van onze brochure, stuur jij een mailtje naar ons. In dit mailtje mag staan: welke verpakkingen je wenst en welke soort doopsuiker jij wenst. Alsook de juiste aantallen van elke verpakking en indien je stickers erbij wenst. Laat je dit ook weten. Afhankelijk van jouw wensen, maak ik een offerte op maat.

Een klein voorbeeld van een bestelling:

  • 10 snoepwikkelzakjes gevuld met suikerbonen (blauw, goud en wit) + stickers

  • 10 doorzichtige ronde mica doosjes gevuld met snoep (blauw) + stickers

  • 12 potjes met groen badzout + label

Tip: Voor een leuk, speels effect kies je best 4 à 5 verschillende soorten doopsuiker.

 

De offerte ontvangen jullie 4 dagen na aanvraag. 


Gaan jullie akkoord? Dan start ik met het verzamelen van al jullie producten. Ook ga ik hier vragen achter een voorbeeld van jullie geboortekaartje, om daar de stickers helemaal op af te stemmen. Laat je de geboortekaartjes bij ons maken? Dan wordt dit bij de prijs van de geboortekaartjes berekend.

 

Jullie mogen je bestelling binnen 3 weken ontvangen.Nu is het volledig aan jullie!


Heb je toch vragen of twijfels hoe je dit het beste aanpakt? Aarzel dan niet om mij te contacteren. Ik help jullie graag verder om tot het beste eindresultaat te komen. Je kan mij contacteren via [email protected]