Wie ben ik?

Wie ben ik?

Ik ben Britt.
31 jaar jong, trotse vrouw van Glenn, trotse mama van Jonah en Nox. 
Ik ben ook een proud dogmom van Milo (9 jaar) en Lily (5 jaar). Naast onze hondjes hebben we ook nog een slang en buiten nog een aantal kippen, eenden en een varkentje.

 

Van jongs af aan ben ik al creatief bezig. Daarom was het ook een logische beslissing dat ik een artistieke richting zou studeren. Ik heb mijn studies Publiciteit & Illustratie afgerond in de Stedelijke Handelsschool te Turnhout en hierna heb ik nog een opleiding als kinderverzorgster gevolgd.

 

Momenteel ben ik werkende in de buitenschoolse kinderopvang te Vosselaar. Dit in combinatie met Decobooth.

Hoe is Decobooth ontstaan?

Naar aanleiding van ons eigen huwelijk, vonden we het moeilijk om decoratie te vinden dat ons aansprak. We wouden een echt “Pinterest wedding” en daardoor is Decobooth ontstaan. Van de standaard decoratie zijn we nu ook uitgebreid naar decoratie met een persoonlijke touch en maken we veel meer dan decoratie voor het huwelijk.

Decobooth is gestart als webshop voor trouwdecoratie, maar ondertussen zijn we dus ook uitgebreid naar gepersonaliseerde artikelen en geboorteconcepten. Vanaf zomer 2021 kan je bij ons dus ook terecht voor geboorteconcepten en kaartontwerp op maat. Dit wil zeggen: geef je een feestje, heb je stickers nodig, ben je zwanger, … Wij maken dit volledig op maat!

Volg ons zeker ook op Facebook en Instagram voor meer foto’s behind the scenes.