Menu Sluiten

Wie zijn wij?

Over ons

Wij zijn Glenn & Britt.
Meer dan 11 jaar een koppel, waarvan langer dan 3 jaar gelukkig gehuwd.

Hoe is Decobooth ontstaan?

Naar aanleiding van ons eigen huwelijk, vonden we het moeilijk om decoratie te vinden dat ons aansprak. We wouden een echt ‘Pinterest’ huwelijk en zo is ook Decobooth ontstaan. Van de standaard decoratie zijn we nu ook uitgebreid naar decoratie met een persoonlijke touch en maken we veel meer dan decoratie voor het huwelijk.

Decobooth is gestart als webshop voor trouwdecoratie, maar ondertussen is Decobooth ook uitgebreid naar gepersonaliseerde artikelen en geboorteconcepten. Vanaf de zomer 2021 kan je bij ons dus ook terecht voor geboorteconcepten Full Service of DIY. Ook kan je bij ons terecht voor ontwerp op maat. Dit wil zeggen: geef je een feestje, ben je zwanger, heb je stickers nodig, .. Wij maken deze volledig op maat voor jou. Meer info vind je hier.

Wie zijn wij?

Britt is van jongs af aan al creatief bezig. Ze heeft de opleiding Publiciteit & Illustratie afgerond in de Stedelijke Handelsschool te Turnhout en heeft daarna nog een opleiding als kinderverzorgster gevolgd. Dit heeft ze gedaan in het Hoger Instituut Voor Verpleegkunde Sint Elisabeth Turnhout. Momenteel is Britt al 10 jaar werkende in de buitenschoolse kinderopvang van Beerse en dit combineert ze met Decobooth, waar ze al haar creativiteit in kwijt kan.

Glenn heeft dan weer de studie Kantoor afgerond in het Heilig Graf Instituut te Turnhout, heeft een opleiding bewakingsagent gevolgd bij G4S te Asse en een opleiding in houtbewerking via avondschool in Horito Turnhout. Sinds 2 jaar is Glenn werkende in de IT, verzorgt hij de webshop en staat hij in voor al het houtwerk bij Decobooth.

Britt en Glenn zijn de trotse dogmom & dogdad van Milo (8 jaar) en Lily (4 jaar) *als je ons volgt op Social Media, heb je de honden zeker al zien passeren. Bij ons is er leven in huis. Naast onze honden hebben we ook nog een slang, vijf kippen, twee eenden en twee varkens. En die varkens, dat was een huwelijkscadeau. 😉 

Binnenkort zijn Britt & Glenn niet alleen meer dogmom & dogdad, maar ze verwachten ook hun eerste kindje. In september 2021 mogen zij hun zoontje verwachten. ZO EXCITED! Volg ons op Facebook en Instagram voor meer ‘behind the scenes’.