Zoek
Sluit dit zoekvak.
Decobooth

Kies jij voor traditionele suikerbonen of liever iets uniek?

Word jij binnenkort mama of papa? Dan wil ik je bij deze eerst en vooral een dikke proficiat wensen. De zwangerschap is een prachtige periode en heb je niet te veel kwaaltjes, probeer er dan ook echt van te genieten.


Geniet ervan om de eerste kleertjes aan te kopen, geniet ervan om de babykamer in orde te brengen, geniet nog van jullie laatste maanden alleen én geniet van het moment dat jullie de geboortekaart en de doopsuiker gaan samenstellen.

 

Ga jij voor de traditionele doopsuiker en wil je suikerbonen ter ere houden, of wil je net iets helemaal anders? Via deze blog wil ik jouw inspireren om de perfecte doopsuiker voor jullie kleintje uit te kiezen.

Geboorteconcept Jonah

Verschillende opties als verpakking

Doopsuikerzakjes

Doopsuikerzakjes zijn er in allerlei vormen en maten. Het is ook ineens hét cadeau om je gasten te bedanken voor hun cadeautjes en bezoekje, dus scoren doe je sowieso. En wie houdt er nu niet van de traditionele suikerbonen? Wil je toch iets anders? Kies dan voor lentilles, kleine marshmallows of snoepjes om de doopsuikerzakjes mee te vullen.

Doopsuikerdoosjes

Heb je liever dat de doopsuiker nog niet volledig zichtbaar is en hou je graag de spanning erin? Ga dan voor leuke doopsuikerdoosjes. Deze zijn verkrijgbaar in karton en in metalen blikjes. Voor de gasten altijd spannend wat er in zit. Je kan deze vullen met lekkers naar keuze. Suikerbonen, muntjes of snoepjes? Aan jouw de keuze!

Glazen potjes of proefbuisjes

Glazen potjes en proefbuisjes zijn hip en tijdloos. Je kan zoveel doen met deze glazen potjes. Vul je ze met snoepjes of kies je voor badzout? Of wil je toch compleet die unieke toer uitgaan? Kies dan voor heerlijke kruidenthee. Wij hebben in ons assortiment de heerlijkste kruidenthee. Dit in samenwerking met The Tea Queen uit Vosselaar. Werk het glazen potje af met een sticker, volledig naar maat van jullie geboortekaart en het wordt een prachtig geheel.

Bellenblaas

Enorm leuk voor de kindjes (en niet alleen voor de kindjes) zijn de leukste bellenblazers. Geef toe, wie houdt er nu niet van bellen blazen? Werk de bellenblaas af met een sticker volledig gebaseerd op jullie geboortekaartje en succes gegarandeerd.

Een lekker drankje

Wil je helemaal all the way gaan? Kies dan voor kleine flesjes met drank. Kies je voor een flesje gin dat je volledig kan personaliseren à la Hendricks gin of kies je voor een flesje limoncello dat je volledig kan personaliseren met een sticker gemaakt naar jullie geboortekaart. Of ben je eerder een persoon die toch voor een jenever kiest? Ook dat is mogelijk. In samenwerking met Vossovino Vosselaar hebben wij een aantal mogelijkheden. Vraag hier gerust naar.

Extra tip

Kies voor doopsuiker in hetzelfde design als jullie geboortekaartjes. Zo vormt alles één mooi geheel en wordt het een echte eye catcher in jullie woonkamer. 

 

Om ervoor te zorgen dat jullie er niet helemaal allen voor staan om te kiezen bij jullie geboortekaart en doopsuiker, begeleid ik jullie graag. Je kan kiezen voor een DIY service, waarbij ik zorg dat alles klaarligt voor jullie en dat jullie alleen nog moeten vollen of je kan kiezen voor een Full Service waarbij jullie niets meer hoeven te doen. Ik zorg er voor dat alles klaar en gevuld is, helemaal afgestemd op jullie geboortekaart.

En die geboortekaart, kan je ook bij ons verkrijgen.

242336073 596546931717629 1097935112085111103 n
AfricanSun3 e1629377876233
Home