Love is sweet, pick a treat!

We kunnen er niet meer om heen; candy tables op een huwelijk zijn HIP! Iedereen is wel in voor wat zoetigheid. Een candy table is niet alleen lekker, maar oogt ook mooi én kinderen zijn hier 100% fan van!  Dit is vast en zeker iets om over na te denken.

Een candy bar is eigelijk gewoon een grote tafel met verschillende soorten snoepgoed op; zoals donuts en cupcakes of cakepops. Een candy bar ziet er natuurlijk ook enorm mooi en speels uit en het is bijna zonde om hier wat lekkers van te nemen. Het kost flink wat geld om een candy bar uit te besteden, maar mits wat creativiteit van jullie en wat leuke decoratiespullen kan jij zelf de candy bar van je dromen maken! 

Zorg voor leuke pompons, donutholders en leuke vazen om het snoep te presenteren. En al het snoepgoed of de donuts? Probeer die aan te kopen bij een groothandel. Wil je alles matching? Probeer dan alles in dezelfde kleurtinten aan te kopen. Of wil je nog origineler zijn? Ga dan voor een candy bar in de tinten van jullie huwelijk! Is jullie uitnodiging en menu voornamelijk met groen en wit, maak dan een candy bar met voornamelijk groene en witte tinten/contrasten. Als je plots een candy bar gaat neerzetten met bijvoorbeeld rode en oranje tinten, valt dit helemaal niet meer in jullie thema en zorgen jullie voor een chaos.

Wedden dat jullie gaan scoren bij jullie gasten?! 

Ervaringen en/of foto’s met candy bars, waar onze producten gepresenteerd staan, mogen altijd gedeeld worden via [email protected]
Wij vinden het geweldig om foto’s aan te krijgen van onze klanten. 

Neem een kijkje op onze Pinterest pagina voor meer candy bar ideetjes!

 

MEER
BERICHTEN