Carnaval in de hal!

Ik ben opgegroeid met carnaval. Mijn papa zat in het carnavalcomité en hielp elk jaar opnieuw mee om de Vosselaarse Gemeentehal carnavalklaar te maken. Die feestkriebels heeft mijn papa aan mij doorgegeven. Elk jaar opnieuw stond ik paraat om er zaterdag én zondag een verkleedfeestje van te maken. Carnaval is in Vosselaar één groot feest.  Als er één weekend is dat Vosselaar op zijn kop staat, is dat wel met carnaval. En zo was het ook dit jaar. 

Alleen was het dit jaar een beetje anders voor mij, voor ons. Voor mij en mijn man. Sinds 2018 zijn wij begonnen met Decobooth. Dit wil zeggen: een eigen zaak, dus reclame maken! Voor het eerst liepen wij mee met de stoet. De reclamestoet weliswaar.

De eerste keer reclamestoet

Toch spannend. Veel flyeren, hier en daar een babbeltje slaan met de mensen die komen kijken en veel snoepjes gooien. Kortom: een namiddag vol (feest)plezier! Overal waar je kijkt zie je lachende mensen, zie je mensen gelukkig zijn omdat het Vosselaar carnaval is. Als er één weekend is waar iedereen respect voor elkaar heeft, is het dit weekend. 

Decobooth op de kaart zetten


We hebben enkele vrienden opgetrommeld die samen met ons Decobooth op de kaart wilden zetten. Vrienden die wij super dankbaar zijn die ons gesteund hebben in ons concept en door gans Vosselaar reclame hebben gemaakt. Vrienden die zich hebben laten horen dat Decobooth bestaat en dat Decobooth een online webshop is waar er partydecoratie verkocht wordt. Ik denk dat Vosselaar ons nu wel kent. Ik hoop dat Vosselaar ons nu kent. Zeker omdat de auto versierd was met prachtige gouden confetti ballonnen, de mooie bloemenslinger én natuurlijk blikjes aan de achterkant van de auto! 

Na 2000 flyers en 60 kilogram snoep te hebben uitgedeeld, gingen we met z’n allen nog een stapje in de wereld zetten; de Gemeentehal te Vosselaar. Dé plek bij uitstek als je in Vosselaar carnaval viert. Na vele pintjes, veel foute muziek en veel gedanst te hebben, werd het dan toch tijd om naar huis te gaan. Om de dag nadien wakker te worden met de nodige kater. Onze Hangover Recovery Kits hadden hier perfect van pas gekomen!

Bij deze willen wij ook graag onze vrienden bedanken. Zonder hun hadden wij dit niet kunnen doen. En natuurlijk ook; danku Vosselaar, danku Toeten Of Blazen!

MEER
BERICHTEN